Terms and conditions/ Uvjeti kupnje

HRV:

Ovom web stranicom upravlja:

Ime poduzeća: List, obrt za dizajn tkanina
OIB: 63725225444
Vlasnica: Željka Haric
Sjedište: Sukošanksa 15, 10000 Zagreb, Croatia
List obrt za dizajn tkanina je registriran pod matičnim brojem 97916412.
Kontakt:
listliving@gmail.com

Na cijeloj web lokaciji izrazi "mi", "mi" i "naši" odnose se na obrt List. List nudi ovu web stranicu, uključujući sve informacije, alate i usluge dostupne s ove stranice vama, korisniku, uvjetovano vašim prihvaćanjem svih ovdje navedenih uvjeta, pravila i obavijesti.

Posjećujući našu web stranicu i / ili kupujući nešto od nas, sudjelujete u našoj "Usluzi" i pristajete na obvezu sljedećih uvjeta i odredbi ("Uvjeti pružanja usluge", "Uvjeti"). Ovi Uvjeti pružanja usluge primjenjuju se na sve korisnike web mjesta, uključujući, bez ograničenja, korisnike koji su preglednici, dobavljači, kupci, trgovci i / ili autori sadržaja.

Molimo pažljivo pročitajte ove Uvjete pružanja usluge prije pristupanja ili korištenja naše web stranice. Pristupanjem ili korištenjem bilo kojeg dijela web mjesta pristajete na obvezu ovih Uvjeta pružanja usluge. Ako se ne slažete sa svim uvjetima i odredbama ovog sporazuma, možda nećete imati pristup web mjestu ili koristiti bilo kakve usluge.

Sve nove značajke ili alati koji se dodaju u trenutnu trgovinu također će biti predmet Uvjeta pružanja usluge. Na ovoj stranici možete u bilo kojem trenutku pregledati najnoviju verziju Uvjeta pružanja usluge. Zadržavamo pravo ažuriranja, promjene ili zamjene bilo kojeg dijela ovih Uvjeta pružanja usluge objavljivanjem ažuriranja i / ili promjena na našoj web stranici. Vaša je odgovornost periodično provjeravati promjene na ovoj stranici. Vaša daljnja upotreba ili pristup web mjestu nakon objavljivanja bilo kakvih promjena predstavlja prihvaćanje tih promjena.

Naša trgovina hostirana je na Shopify Inc. Pružaju nam mrežnu platformu za e-trgovinu koja nam omogućuje da vam prodajemo svoje proizvode i usluge.

ODJELJAK 1 - UVJETI ONLINE TRGOVINE

Pristajanjem na ove Uvjete pružanja usluge izjavljujete da ste najmanje punoljetni u svojoj državi ili provinciji prebivališta ili da ste punoljetni u svojoj državi ili provinciji prebivališta i dali ste nam svoj pristanak dopustili bilo kojem od vaših maloljetnih članova obitelji da koriste ovu stranicu.

Ne možete koristiti naše proizvode u bilo koje nezakonite ili neovlaštene svrhe niti smijete kršiti bilo koji zakon u vašoj nadležnosti (uključujući, ali ne ograničavajući se na zakone o autorskim pravima).

Ne smijete prenositi nikakve programske viruse niti bilo koji kod destruktivne prirode.

Kršenje ili kršenje bilo kojeg od Uvjeta rezultirat će trenutnim ukidanjem vaših Usluga.

ODJELJAK 2 - OPĆI UVJETI

Zadržavamo pravo odbiti uslugu bilo kome iz bilo kojeg razloga u bilo koje vrijeme.

Razumijete da se vaš sadržaj (ne uključujući podatke o kreditnoj kartici) može prenositi nešifrirano i uključivati ​​(a) prijenos putem različitih mreža; i (b) promjene radi usklađivanja i prilagođavanja tehničkim zahtjevima povezivanja mreža ili uređaja. Podaci o kreditnoj kartici uvijek su šifrirani I zaštićeni tijekom prijenosa putem mreže.

Pristajete da nećete reproducirati, umnožavati, kopirati, prodavati, preprodavati ili iskorištavati bilo koji dio Usluge, upotrebu Usluge ili pristup Usluzi ili bilo koji kontakt na web mjestu putem kojeg se usluga pruža, bez našeg izričitog pismenog odobrenja .

Naslovi korišteni u ovom ugovoru uključeni su samo radi praktičnosti i neće ograničiti ili na drugi način utjecati na ove Uvjete.

ODJELJAK 3 - TOČNOST, Cjelovitost i pravovremenost informacija

Ne snosimo odgovornost ako podaci dostupni na ovoj stranici nisu točni, potpuni ili aktualni. Materijal na ovoj stranici daje se samo za opće informacije i na njega se ne smije oslanjati niti ga koristiti kao jedinu osnovu za donošenje odluka bez savjetovanja s primarnim, točnijim, cjelovitijim ili pravovremenijim izvorima informacija.

Ova stranica može sadržavati određene povijesne informacije. Povijesni podaci, nužno, nisu trenutni i daju se samo za referencu. Zadržavamo pravo izmjene sadržaja ove stranice u bilo kojem trenutku, ali nemamo obvezu ažurirati bilo kakve podatke na našoj web stranici. Slažete se da je vaša odgovornost nadzirati promjene na našem web mjestu.

ODJELJAK 4 - IZMJENE USLUGE I CIJENE

Cijene naših proizvoda mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili prekinuti Uslugu (ili bilo koji njezin dio ili sadržaj) bez najave u bilo kojem trenutku.

Nećemo biti odgovorni ni vama ni bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu izmjenu, promjenu cijene, obustavu ili ukidanje usluge.

ODJELJAK 5 - PROIZVODI ILI USLUGE

Određeni proizvodi ili usluge mogu biti dostupni isključivo putem interneta putem web mjesta. Ovi proizvodi ili usluge mogu imati ograničene količine i mogu se vratiti ili zamijeniti samo u skladu s našim Pravilima o povratu.

Učinili smo sve napore da što točnije prikažemo boje i slike naših proizvoda koji se pojavljuju u trgovini. Ne možemo garantirati da će prikaz bilo koje boje na monitoru vašeg računala biti točan.

Zadržavamo pravo, ali nismo obvezni, ograničiti prodaju naših proizvoda ili usluga na bilo koju osobu, zemljopisnu regiju ili nadležnost. Ovo pravo možemo ostvariti od slučaja do slučaja. Zadržavamo pravo ograničiti količine bilo kojih proizvoda ili usluga koje nudimo. Svi opisi proizvoda ili cijene proizvoda mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku bez najave, po vlastitom nahođenju. Zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku ukinuti bilo koji proizvod. Bilo koja ponuda za bilo koji proizvod ili uslugu izrađenu na ovoj stranici nije valjana ako je zabranjena.

Ne jamčimo da će kvaliteta bilo kojeg proizvoda, usluge, informacije ili drugog materijala koji ste kupili ili pribavili ispuniti vaša očekivanja ili da će bilo kakve pogreške u Usluzi biti ispravljene.

ODJELJAK 6 - TOČNOST OBRAČUNA I INFORMACIJE O RAČUNU

Zadržavamo pravo odbiti bilo koju narudžbu koju pošaljete kod nas. Možemo, prema vlastitom nahođenju, ograničiti ili otkazati kupljene količine po osobi, po kućanstvu ili po narudžbi. Ta ograničenja mogu obuhvaćati narudžbe poslane od strane istog korisničkog računa, iste kreditne kartice i / ili narudžbe koje koriste istu adresu za naplatu i / ili dostavu. U slučaju da izvršimo promjenu ili otkažemo narudžbu, možemo vas pokušati obavijestiti kontaktiranjem adrese e-pošte i / ili adrese za naplatu / telefonskog broja navedenog u trenutku narudžbe. Zadržavamo pravo ograničiti ili zabraniti narudžbe koje prema našoj vlastitoj prosudbi čine trgovci, preprodavači ili distributeri.

Pristajete pružiti trenutne, potpune i točne podatke o kupnji i računu za sve kupnje izvršene u našoj trgovini. Slažete se da ćete odmah ažurirati svoj račun i druge podatke, uključujući adresu e-pošte i brojeve kreditnih kartica i datume isteka, kako bismo mogli dovršiti vaše transakcije i kontaktirati vas po potrebi.

Za više detalja, pregledajte naša pravila o povratu.

ODJELJAK 7 - NEOBVEZNI ALATI

Možemo vam pružiti pristup alatima treće strane nad kojima niti nadgledamo niti imamo bilo kakvu kontrolu ili unos.

Prihvaćate i slažete se da mi pružamo pristup takvim alatima "takvi kakvi jesu" i "dostupni" bez ikakvih jamstava, izjava ili uvjeta bilo koje vrste i bez ikakve podrške. Nećemo imati nikakvu odgovornost koja proizlazi iz ili se odnosi na vašu upotrebu neobaveznih alata treće strane.

Bilo kakvu upotrebu neobaveznih alata koji se nude putem web mjesta u potpunosti je na vlastiti rizik i diskreciju, a vi biste trebali osigurati da ste upoznati i odobriti uvjete pod kojima alate pružaju relevantni treći dobavljači.

U budućnosti također možemo nuditi nove usluge i / ili značajke putem web stranice (uključujući izdavanje novih alata i resursa). Takve nove značajke i / ili usluge također će biti predmet ovih Uvjeta pružanja usluge.

ODJELJAK 8 - VEZE TREĆIH STRANA

Određeni sadržaj, proizvodi i usluge dostupni putem naše Usluge mogu uključivati ​​materijale trećih strana.

Veze trećih strana na ovom web mjestu mogu vas uputiti na web stranice trećih strana koje nisu povezane s nama. Nismo odgovorni za ispitivanje ili ocjenu sadržaja ili točnosti, ne jamčimo i nećemo imati nikakvu odgovornost ili odgovornost za bilo koji materijal ili web mjesto trećih strana, niti za bilo koji drugi materijal, proizvode ili usluge trećih strana.

Ne odgovaramo za bilo kakvu štetu ili štetu povezanu s kupnjom ili korištenjem robe, usluga, resursa, sadržaja ili bilo koje druge transakcije izvršene u vezi s bilo kojim web mjestima trećih strana. Molimo pažljivo pregledajte politike i prakse treće strane i provjerite razumijete li ih prije bilo kakve transakcije. Prigovori, potraživanja, nedoumice ili pitanja u vezi s proizvodima treće strane trebaju se uputiti trećoj strani.

ODJELJAK 9 - KOMENTARI KORISNIKA, POVRATNE INFORMACIJE I OSTALE PRIJAVE

Ako na naš zahtjev pošaljete određene prijave (na primjer prijave na natječaju) ili bez našeg zahtjeva šaljete kreativne ideje, prijedloge, prijedloge, planove ili druge materijale, bilo putem interneta, e-poštom, poštom ili na neki drugi način (zajedno, 'komentari'), slažete se da možemo u bilo kojem trenutku, bez ograničenja, uređivati, kopirati, objavljivati, distribuirati, prevoditi i na bilo koji drugi način koristiti bilo koji medij bilo koje komentare koje nam proslijedite. Mi smo i nećemo biti obvezni (1) čuvati povjerljive komentare; (2) platiti naknadu za bilo koji komentar; ili (3) da odgovori na bilo koji komentar.

Možemo, ali nemamo obvezu nadzirati, uređivati ​​ili uklanjati sadržaj za koji prema vlastitom nahođenju utvrdimo da je nezakonit, uvredljiv, prijeteći, klevetnički, klevetnički, pornografski, opscen ili na bilo koji drugi način neprikladan ili krši intelektualno vlasništvo bilo koje strane ili ove Uvjete pružanja usluge .

Slažete se da vaši komentari neće kršiti bilo koje pravo bilo koje treće strane, uključujući autorska prava, zaštitni znak, privatnost, osobnost ili druga osobna ili vlasnička prava. Dalje se slažete da vaši komentari neće sadržavati klevetnički ili na drugi način nezakonit, uvredljiv ili opscen materijal, niti sadržavati bilo koji računalni virus ili drugi zlonamjerni softver koji bi na bilo koji način mogao utjecati na rad Usluge ili bilo koje povezane web stranice. Ne smijete koristiti lažnu adresu e-pošte, pretvarati se da niste netko drugi ili na drugi način zavesti nas ili treće strane u vezi s podrijetlom bilo kakvih komentara. Isključivo ste odgovorni za sve komentare koje date i njihovu točnost. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost i ne preuzimamo odgovornost za komentare objavljene od vas ili bilo koje treće strane.

ODJELJAK 10 - OSOBNI PODACI

Vaše podnošenje osobnih podataka putem trgovine regulirano je našim Pravilima o privatnosti. Da biste pogledali naša Pravila o privatnosti.

ODJELJAK 11 - POGREŠKE, NETOČNOSTI I PROPUSTI

Povremeno na našoj web stranici ili u Usluzi mogu postojati informacije koje sadrže tiskarske pogreške, netočnosti ili propuste koji se mogu odnositi na opise proizvoda, cijene, promocije, ponude, troškove otpreme proizvoda, vrijeme prijevoza i dostupnost. Pridržavamo pravo ispravljanja pogrešaka, netočnosti ili propusta te promjene ili ažuriranja podataka ili otkazivanja narudžbi ako su bilo koje informacije u Usluzi ili na bilo kojem povezanom web mjestu netočne u bilo kojem trenutku bez prethodne najave (uključujući i nakon što ste predali narudžbu) .

Ne preuzimamo obvezu ažurirati, izmijeniti ili pojasniti informacije u Usluzi ili na bilo kojem povezanom web mjestu, uključujući, bez ograničenja, informacije o cijenama, osim ako to zahtijeva zakon. Nijedan određeni datum ažuriranja ili osvježavanja primijenjen u Usluzi ili na bilo kojem povezanom web mjestu ne smije biti naznačen da su svi podaci u Usluzi ili na bilo kojem povezanom web mjestu izmijenjeni ili ažurirani.

ODJELJAK 12 - ZABRANJENE UPORABE

Uz ostale zabrane utvrđene Uvjetima pružanja usluge, zabranjeno vam je korištenje web mjesta ili njegovog sadržaja: (a) u bilo koju nezakonitu svrhu; (b) tražiti od drugih da izvrše ili sudjeluju u bilo kakvim nezakonitim radnjama; (c) kršiti bilo kakve međunarodne, savezne, provincijske ili državne propise, pravila, zakone ili lokalne uredbe; (d) kršiti ili kršiti naša prava intelektualnog vlasništva ili prava intelektualnog vlasništva drugih; (e) uznemiravati, zlostavljati, vrijeđati, štetiti, klevetati, klevetati, omalovažavati, zastrašivati ​​ili diskriminirati na temelju spola, seksualne orijentacije, vjere, etničke pripadnosti, rase, dobi, nacionalnog podrijetla ili invaliditeta; (f) podnošenje lažnih ili obmanjujućih podataka; (g) za prijenos ili prijenos virusa ili bilo koje druge vrste zlonamjernog koda koji će ili se može koristiti na bilo koji način koji će utjecati na funkcionalnost ili rad Usluge ili bilo koje povezane web stranice, drugih web stranica ili Interneta; (h) za prikupljanje ili praćenje osobnih podataka drugih; (i) spam, phish, pharm, izgovor, pauk, puzati ili strugati; (j) u bilo koju opscenu ili nemoralnu svrhu; ili (k) ometati ili zaobilaziti sigurnosne značajke Usluge ili bilo koje povezane web stranice, drugih web stranica ili Interneta. Zadržavamo pravo ukinuti vašu upotrebu Usluge ili bilo koje povezane web stranice zbog kršenja bilo koje zabranjene upotrebe.

ODJELJAK 13 - ODRICANJE GARANCIJE; OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Ne jamčimo, ne zastupamo niti jamčimo da će vaša upotreba naše usluge biti neprekinuta, pravodobna, sigurna ili bez pogrešaka.

Ne jamčimo da će rezultati koji se mogu dobiti korištenjem usluge biti točni ili pouzdani.

Slažete se da s vremena na vrijeme možemo ukloniti uslugu na neodređeno vrijeme ili je otkazati u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave.

Izričito se slažete da je vaša upotreba usluge ili nemogućnost upotrebe usluge na vaš vlastiti rizik. Usluga i svi proizvodi i usluge koji vam se isporučuju putem usluge pružaju se (osim kako smo to izričito naveli) "takvi kakvi jesu" i "dostupni" za vašu upotrebu, bez ikakvog predstavljanja, jamstava ili bilo kakvih uvjeta, bilo izričitih ili podrazumijeva, uključujući sva podrazumijevana jamstva ili uvjete prodajnosti, prodajne kvalitete, podobnosti za određenu svrhu, trajnosti, naslova i nekršenja.

Popisnici ni u kojem slučaju ne smiju biti odgovorni za bilo kakvu ozljedu, gubitak, potraživanje ili bilo koju izravnu, neizravnu, slučajnu, kaznenu, posebnu ili neovisnost. posljedične štete bilo koje vrste, uključujući, bez ograničenja, izgubljenu dobit, izgubljeni prihod, izgubljenu štednju, gubitak podataka, troškove zamjene ili bilo koju sličnu štetu, bilo da se temelji na ugovoru, deliktu (uključujući nemar), strogoj odgovornosti ili na bilo koji drugi način koji proizlazi iz vašeg korištenje bilo koje usluge ili proizvoda nabavljenih korištenjem usluge ili za bilo koji drugi zahtjev povezan na bilo koji način s vašom upotrebom usluge ili bilo kojeg proizvoda, uključujući, ali bez ograničenja, bilo kakve pogreške ili propuste u bilo kojem sadržaju ili bilo koji drugi gubitak ili oštećenje bilo koje vrste nastalo kao rezultat upotrebe usluge ili bilo kojeg sadržaja (ili proizvoda) objavljenog, prenesenog ili dostupnog na drugi način putem usluge, čak i ako je upozoreno na njihovu mogućnost. Budući da neke države ili jurisdikcije ne dopuštaju izuzeće ili ograničenje odgovornosti za posljedične ili slučajne štete, u takvim državama ili jurisdikcijama naša odgovornost bit će ograničena u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.

ODJELJAK 14 - NAKNADA

Pristajete na naknadu štete, obranu, podružnica, podružnica, partnera, službenika, direktora, agenata, dobavljača, davatelja licenci, dobavljača usluga, kooperanata, dobavljača, pripravnika i zaposlenika, bezazlenih od bilo kakvih zahtjeva ili zahtjeva, uključujući razumne naknade za odvjetnike, koje je izvršila bilo koja treća strana ili su proizašle iz vašeg kršenja ovih Uvjeta pružanja usluge ili dokumenata koje oni uključuju referencom, ili zbog kršenja bilo kojeg zakona ili prava treće strane.

ODJELJAK 15 - RAZDVOJITOST

U slučaju da se utvrdi da je bilo koja odredba ovih Uvjeta pružanja usluge nezakonita, nevažeća ili neprovediva, takva će odredba ipak biti izvršna u najvećoj mjeri dopuštenoj važećim zakonom, a neizvršljivi dio smatrat će se odvojenim od ovih Uvjeta Usluga, takvo utvrđivanje neće utjecati na valjanost i izvršnost bilo kojih preostalih odredbi.

ODJELJAK 16 - PRESTANAK

Obveze i obveze stranaka nastale prije datuma raskida preživjet će raskid ovog sporazuma u sve svrhe.

Ovi Uvjeti pružanja usluge vrijede osim ako ih ne raskinete ni vi ni mi. Ove Uvjete pružanja usluge možete prekinuti u bilo kojem trenutku tako što ćete nas obavijestiti da više ne želite koristiti naše Usluge ili kad prestanete koristiti našu web stranicu.

Ako prema našoj jedinstvenoj prosudbi ne budete poštivali bilo koji uvjet ili odredbu ovih Uvjeta pružanja usluge ili sumnjamo da niste uspjeli, također možemo u bilo kojem trenutku raskinuti ovaj ugovor bez najave, a vi ćete i dalje biti odgovorni za sve dospjele iznose do datuma raskida, uključujući; i / ili u skladu s tim može vam uskratiti pristup našim Uslugama (ili bilo kojem njihovom dijelu).

ODJELJAK 17 - CIJELI SPORAZUM

Neuspjeh u provedbi ili provedbi bilo kojeg prava ili odredbe ovih Uvjeta pružanja usluge neće predstavljati odricanje od tog prava ili odredbe.

Ovi Uvjeti pružanja usluge i bilo koja pravila ili operativna pravila koja smo objavili na ovom mjestu ili u vezi s Uslugom predstavljaju cjelokupni sporazum i razumijevanje između vas i nas i uređuju vašu upotrebu Usluge, zamjenjujući bilo kakve prethodne ili suvremene dogovore, komunikacije i prijedloge. , usmeno ili pismeno, između vas i nas (uključujući, ali ne ograničavajući se na prethodne verzije Uvjeta pružanja usluge).

Bilo kakve nejasnoće u tumačenju ovih Uvjeta pružanja usluge neće se tumačiti protiv strane koja sastavlja nacrt.

ODJELJAK 18 - UPRAVLJAČKO PRAVO

Ovim Uvjetima pružanja usluge i bilo kojim odvojenim ugovorima kojima vam pružamo Usluge upravljat će se i tumačiti u skladu sa zakonima Republike Hrvatske.

ODJELJAK 19 - PROMJENE UVJETA USLUGE

Na ovoj stranici možete u bilo kojem trenutku pregledati najnoviju verziju Uvjeta pružanja usluge.

Zadržavamo pravo, prema vlastitom nahođenju, ažurirati, izmijeniti ili zamijeniti bilo koji dio ovih Uvjeta pružanja usluge objavljivanjem ažuriranja i izmjena na našoj web stranici. Vaša je odgovornost povremeno provjeravati naše web mjesto radi promjena. Vaša daljnja upotreba ili pristup našoj web stranici ili Usluzi nakon objavljivanja bilo kakvih promjena ovih Uvjeta pružanja usluge predstavlja prihvaćanje tih promjena.

ODJELJAK 20 - KONTAKT INFORMACIJE

Pitanja o Uvjetima usluge trebaju nam se slati na listliving@gmail.com.

 

ENG:

This website is operated by:

Company name: List, obrt za dizajn tkanina
OIB: 63725225444
Owner: Željka Haric
Registered Office: Sukošanksa 15, 10000 Zagreb, Croatia
List obrt za dizajn tkanina is registrated in Croatia under the company number 97916412.
Contact:
listliving@gmail.com

Throughout the site, the terms “we”, “us” and “our” refer to List. List offers this website, including all information, tools and services available from this site to you, the user, conditioned upon your acceptance of all terms, conditions, policies and notices stated here.

By visiting our site and/ or purchasing something from us, you engage in our “Service” and agree to be bound by the following terms and conditions (“Terms of Service”, “Terms”), including those additional terms and conditions and policies referenced herein and/or available by hyperlink. These Terms of Service apply to all users of the site, including without limitation users who are browsers, vendors, customers, merchants, and/ or contributors of content.

Please read these Terms of Service carefully before accessing or using our website. By accessing or using any part of the site, you agree to be bound by these Terms of Service. If you do not agree to all the terms and conditions of this agreement, then you may not access the website or use any services. If these Terms of Service are considered an offer, acceptance is expressly limited to these Terms of Service.

Any new features or tools which are added to the current store shall also be subject to the Terms of Service. You can review the most current version of the Terms of Service at any time on this page. We reserve the right to update, change or replace any part of these Terms of Service by posting updates and/or changes to our website. It is your responsibility to check this page periodically for changes. Your continued use of or access to the website following the posting of any changes constitutes acceptance of those changes.

Our store is hosted on Shopify Inc. They provide us with the online e-commerce platform that allows us to sell our products and services to you.


SECTION 1 - ONLINE STORE TERMS

By agreeing to these Terms of Service, you represent that you are at least the age of majority in your state or province of residence, or that you are the age of majority in your state or province of residence and you have given us your consent to allow any of your minor dependents to use this site.

You may not use our products for any illegal or unauthorized purpose nor may you, in the use of the Service, violate any laws in your jurisdiction (including but not limited to copyright laws).

You must not transmit any worms or viruses or any code of a destructive nature.

A breach or violation of any of the Terms will result in an immediate termination of your Services.


SECTION 2 - GENERAL CONDITIONS

We reserve the right to refuse service to anyone for any reason at any time.

You understand that your content (not including credit card information), may be transferred unencrypted and involve (a) transmissions over various networks; and (b) changes to conform and adapt to technical requirements of connecting networks or devices. Credit card information is always encrypted during transfer over networks.

You agree not to reproduce, duplicate, copy, sell, resell or exploit any portion of the Service, use of the Service, or access to the Service or any contact on the website through which the service is provided, without express written permission by us.

The headings used in this agreement are included for convenience only and will not limit or otherwise affect these Terms.


SECTION 3 - ACCURACY, COMPLETENESS AND TIMELINESS OF INFORMATION

We are not responsible if information made available on this site is not accurate, complete or current. The material on this site is provided for general information only and should not be relied upon or used as the sole basis for making decisions without consulting primary, more accurate, more complete or more timely sources of information. Any reliance on the material on this site is at your own risk.

This site may contain certain historical information. Historical information, necessarily, is not current and is provided for your reference only. We reserve the right to modify the contents of this site at any time, but we have no obligation to update any information on our site. You agree that it is your responsibility to monitor changes to our site.


SECTION 4 - MODIFICATIONS TO THE SERVICE AND PRICES

Prices for our products are subject to change without notice.

We reserve the right at any time to modify or discontinue the Service (or any part or content thereof) without notice at any time.

We shall not be liable to you or to any third-party for any modification, price change, suspension or discontinuance of the Service.


SECTION 5 - PRODUCTS OR SERVICES (if applicable)

Certain products or services may be available exclusively online through the website. These products or services may have limited quantities and are subject to return or exchange only according to our Return Policy.

We have made every effort to display as accurately as possible the colors and images of our products that appear at the store. We cannot guarantee that your computer monitor's display of any color will be accurate.

We reserve the right, but are not obligated, to limit the sales of our products or Services to any person, geographic region or jurisdiction. We may exercise this right on a case-by-case basis. We reserve the right to limit the quantities of any products or services that we offer. All descriptions of products or product pricing are subject to change at anytime without notice, at the sole discretion of us. We reserve the right to discontinue any product at any time. Any offer for any product or service made on this site is void where prohibited.

We do not warrant that the quality of any products, services, information, or other material purchased or obtained by you will meet your expectations, or that any errors in the Service will be corrected.


SECTION 6 - ACCURACY OF BILLING AND ACCOUNT INFORMATION

We reserve the right to refuse any order you place with us. We may, in our sole discretion, limit or cancel quantities purchased per person, per household or per order. These restrictions may include orders placed by or under the same customer account, the same credit card, and/or orders that use the same billing and/or shipping address. In the event that we make a change to or cancel an order, we may attempt to notify you by contacting the e-mail and/or billing address/phone number provided at the time the order was made. We reserve the right to limit or prohibit orders that, in our sole judgment, appear to be placed by dealers, resellers or distributors.

You agree to provide current, complete and accurate purchase and account information for all purchases made at our store. You agree to promptly update your account and other information, including your email address and credit card numbers and expiration dates, so that we can complete your transactions and contact you as needed.

For more detail, please review our Returns Policy.


SECTION 7 - OPTIONAL TOOLS

We may provide you with access to third-party tools over which we neither monitor nor have any control nor input.

You acknowledge and agree that we provide access to such tools ”as is” and “as available” without any warranties, representations or conditions of any kind and without any endorsement. We shall have no liability whatsoever arising from or relating to your use of optional third-party tools.

Any use by you of optional tools offered through the site is entirely at your own risk and discretion and you should ensure that you are familiar with and approve of the terms on which tools are provided by the relevant third-party provider(s).

We may also, in the future, offer new services and/or features through the website (including, the release of new tools and resources). Such new features and/or services shall also be subject to these Terms of Service.


SECTION 8 - THIRD-PARTY LINKS

Certain content, products and services available via our Service may include materials from third-parties.

Third-party links on this site may direct you to third-party websites that are not affiliated with us. We are not responsible for examining or evaluating the content or accuracy and we do not warrant and will not have any liability or responsibility for any third-party materials or websites, or for any other materials, products, or services of third-parties.

We are not liable for any harm or damages related to the purchase or use of goods, services, resources, content, or any other transactions made in connection with any third-party websites. Please review carefully the third-party's policies and practices and make sure you understand them before you engage in any transaction. Complaints, claims, concerns, or questions regarding third-party products should be directed to the third-party.


SECTION 9 - USER COMMENTS, FEEDBACK AND OTHER SUBMISSIONS

If, at our request, you send certain specific submissions (for example contest entries) or without a request from us you send creative ideas, suggestions, proposals, plans, or other materials, whether online, by email, by postal mail, or otherwise (collectively, 'comments'), you agree that we may, at any time, without restriction, edit, copy, publish, distribute, translate and otherwise use in any medium any comments that you forward to us. We are and shall be under no obligation (1) to maintain any comments in confidence; (2) to pay compensation for any comments; or (3) to respond to any comments.

We may, but have no obligation to, monitor, edit or remove content that we determine in our sole discretion are unlawful, offensive, threatening, libelous, defamatory, pornographic, obscene or otherwise objectionable or violates any party’s intellectual property or these Terms of Service.

You agree that your comments will not violate any right of any third-party, including copyright, trademark, privacy, personality or other personal or proprietary right. You further agree that your comments will not contain libelous or otherwise unlawful, abusive or obscene material, or contain any computer virus or other malware that could in any way affect the operation of the Service or any related website. You may not use a false e-mail address, pretend to be someone other than yourself, or otherwise mislead us or third-parties as to the origin of any comments. You are solely responsible for any comments you make and their accuracy. We take no responsibility and assume no liability for any comments posted by you or any third-party.


SECTION 10 - PERSONAL INFORMATION

Your submission of personal information through the store is governed by our Privacy Policy. To view our Privacy Policy.


SECTION 11 - ERRORS, INACCURACIES AND OMISSIONS

Occasionally there may be information on our site or in the Service that contains typographical errors, inaccuracies or omissions that may relate to product descriptions, pricing, promotions, offers, product shipping charges, transit times and availability. We reserve the right to correct any errors, inaccuracies or omissions, and to change or update information or cancel orders if any information in the Service or on any related website is inaccurate at any time without prior notice (including after you have submitted your order).

We undertake no obligation to update, amend or clarify information in the Service or on any related website, including without limitation, pricing information, except as required by law. No specified update or refresh date applied in the Service or on any related website, should be taken to indicate that all information in the Service or on any related website has been modified or updated.SECTION 12 - PROHIBITED USES

In addition to other prohibitions as set forth in the Terms of Service, you are prohibited from using the site or its content: (a) for any unlawful purpose; (b) to solicit others to perform or participate in any unlawful acts; (c) to violate any international, federal, provincial or state regulations, rules, laws, or local ordinances; (d) to infringe upon or violate our intellectual property rights or the intellectual property rights of others; (e) to harass, abuse, insult, harm, defame, slander, disparage, intimidate, or discriminate based on gender, sexual orientation, religion, ethnicity, race, age, national origin, or disability; (f) to submit false or misleading information; (g) to upload or transmit viruses or any other type of malicious code that will or may be used in any way that will affect the functionality or operation of the Service or of any related website, other websites, or the Internet; (h) to collect or track the personal information of others; (i) to spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl, or scrape; (j) for any obscene or immoral purpose; or (k) to interfere with or circumvent the security features of the Service or any related website, other websites, or the Internet. We reserve the right to terminate your use of the Service or any related website for violating any of the prohibited uses.


SECTION 13 - DISCLAIMER OF WARRANTIES; LIMITATION OF LIABILITY

We do not guarantee, represent or warrant that your use of our service will be uninterrupted, timely, secure or error-free.

We do not warrant that the results that may be obtained from the use of the service will be accurate or reliable.

You agree that from time to time we may remove the service for indefinite periods of time or cancel the service at any time, without notice to you.

You expressly agree that your use of, or inability to use, the service is at your sole risk. The service and all products and services delivered to you through the service are (except as expressly stated by us) provided 'as is' and 'as available' for your use, without any representation, warranties or conditions of any kind, either express or implied, including all implied warranties or conditions of merchantability, merchantable quality, fitness for a particular purpose, durability, title, and non-infringement.

In no case shall List, our directors, officers, employees, affiliates, agents, contractors, interns, suppliers, service providers or licensors be liable for any injury, loss, claim, or any direct, indirect, incidental, punitive, special, or consequential damages of any kind, including, without limitation lost profits, lost revenue, lost savings, loss of data, replacement costs, or any similar damages, whether based in contract, tort (including negligence), strict liability or otherwise, arising from your use of any of the service or any products procured using the service, or for any other claim related in any way to your use of the service or any product, including, but not limited to, any errors or omissions in any content, or any loss or damage of any kind incurred as a result of the use of the service or any content (or product) posted, transmitted, or otherwise made available via the service, even if advised of their possibility. Because some states or jurisdictions do not allow the exclusion or the limitation of liability for consequential or incidental damages, in such states or jurisdictions, our liability shall be limited to the maximum extent permitted by law.SECTION 14 - INDEMNIFICATION

You agree to indemnify, defend and hold harmless List and our parent, subsidiaries, affiliates, partners, officers, directors, agents, contractors, licensors, service providers, subcontractors, suppliers, interns and employees, harmless from any claim or demand, including reasonable attorneys’ fees, made by any third-party due to or arising out of your breach of these Terms of Service or the documents they incorporate by reference, or your violation of any law or the rights of a third-party.


SECTION 15 - SEVERABILITY

In the event that any provision of these Terms of Service is determined to be unlawful, void or unenforceable, such provision shall nonetheless be enforceable to the fullest extent permitted by applicable law, and the unenforceable portion shall be deemed to be severed from these Terms of Service, such determination shall not affect the validity and enforceability of any other remaining provisions.


SECTION 16 - TERMINATION

The obligations and liabilities of the parties incurred prior to the termination date shall survive the termination of this agreement for all purposes.

These Terms of Service are effective unless and until terminated by either you or us. You may terminate these Terms of Service at any time by notifying us that you no longer wish to use our Services, or when you cease using our site.

If in our sole judgment you fail, or we suspect that you have failed, to comply with any term or provision of these Terms of Service, we also may terminate this agreement at any time without notice and you will remain liable for all amounts due up to and including the date of termination; and/or accordingly may deny you access to our Services (or any part thereof).


SECTION 17 - ENTIRE AGREEMENT

The failure of us to exercise or enforce any right or provision of these Terms of Service shall not constitute a waiver of such right or provision.

These Terms of Service and any policies or operating rules posted by us on this site or in respect to The Service constitutes the entire agreement and understanding between you and us and govern your use of the Service, superseding any prior or contemporaneous agreements, communications and proposals, whether oral or written, between you and us (including, but not limited to, any prior versions of the Terms of Service).

Any ambiguities in the interpretation of these Terms of Service shall not be construed against the drafting party.


SECTION 18 - GOVERNING LAW

These Terms of Service and any separate agreements whereby we provide you Services shall be governed by and construed in accordance with the laws of Croatia.


SECTION 19 - CHANGES TO TERMS OF SERVICE

You can review the most current version of the Terms of Service at any time at this page.

We reserve the right, at our sole discretion, to update, change or replace any part of these Terms of Service by posting updates and changes to our website. It is your responsibility to check our website periodically for changes. Your continued use of or access to our website or the Service following the posting of any changes to these Terms of Service constitutes acceptance of those changes.


SECTION 20 - CONTACT INFORMATION

Questions about the Terms of Service should be sent to us at listliving@gmail.com.